}

Dagelijks voor contact geopend van 08:00 tot 22:00 uur
Halen en brengen 24/7

Onze stalling

Cees en Anne-Marie van der Weijden, een echtpaar dat al ruim 35 jaar in Biddinghuizen woont, hebben een bijzondere reis afgelegd. Ze begonnen meer dan drie decennia geleden met een bescheiden caravanstalling, en door hun toewijding en harde werk hebben ze dit bedrijf laten uitgroeien tot iets om trots op te zijn. 
In de vroege dagen begonnen Cees en Anne-Marie met een visie, en deze visie was gebaseerd op het leveren van hoogwaardige opslagfaciliteiten voor caravans. Met de tijd en toewijding die ze in hun onderneming staken, konden ze gestaag groeien. Ze realiseerden zich al snel dat investeren in moderne loodsen en duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen niet alleen hun operationele efficiĆ«ntie zou verbeteren, maar ook hun ecologische voetafdruk zou verkleinen. Het resultaat van hun inspanningen is duidelijk zichtbaar op hun terrein, dat nu een voorbeeld is van netheid en efficiĆ«ntie. 
De nieuwe loodsen bieden niet alleen meer ruimte voor caravanopslag, maar ook een veilige omgeving voor de voertuigen van hun klanten. De zonnepanelen op het dak van de loodsen getuigen van hun toewijding aan duurzaamheid en hun verlangen om bij te dragen aan een groenere toekomst. 
Cees en Anne-Marie van der Weijden hebben vertrouwen in de toekomst en blijven innoveren om aan de veranderende behoeften van hun klanten te voldoen. Hun succesverhaal is er een van vastberadenheid, hard werken en het vermogen om kansen te zien en te grijpen. Terwijl ze terugkijken op de afgelopen 35 jaar, kunnen Cees en Anne-Marie met recht trots zijn op wat ze hebben bereikt. Hun caravanstalling is niet alleen een plek voor voertuigen, maar ook een symbool van doorzettingsvermogen en ondernemersgeest.